Najbolji igrač 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Miljan Vukadinović, strelac oba pogotka u pobedi domaće Vojvodine nad ekipom Proletera u derbiju kola.

Završeno je i poslednje kolo jesenje polusezone, a ostaće upamćeno po čak šest pobeda gostujućih ekipa. Jedna od ekipa koje su slavile na domaćem terenu jeste novosadska Vojvodina koja je u derbiju kola bila bolja od gradskog rivala, ekipe Proletera. Najzaslužniji za takav epilog je Miljan Vukadinović koji je nakon ulaska u igru pokrenuo svoj tim i pokazao izuzetnu efikasnost u ključnim trenucima utakmice. Meč je završen rezultatom 2:0, a sjajni prvotimac Vojvodine je postigao oba pogotka. Zbog toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Vojvodina

Miljan Vukadinović (27) je rođen u Beogradu, igra na poziciji desnog krila, a tokom juniorske karijere nastupao je za beogradske klubove Rad i Hajduk. Tokom seniorske karijere nastupao je za češke klubove MAS Taborsko, Mlada Boleslav i Slavia Prag, kao i Zemun, Napredak i danas Vojvodinu. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 17 superligaških nastupa, uz 6 postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: