Surdulički Radnik u okviru 19. kola Linglong Tire Suer lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Slavoljub Đorđević ističe da je kod igrača prisutan umor, da ima i kadrovskih problema, ali da će pokušati ponovo da iznenade renomiranog protivnika:

’’U seriji smo teških utakmica i sustigao nas je umor, naročito zbog dužine puta sa poslednjeg gostovanja. Uprkos tome, ovi momci sve teškoće prevazilaze i iznad svih očekivanja. Napravili su zaista izvanredan uspeh i to je isključivo njihova zasluga. Igramo sa ekipom Čukaričkog koju smo nedavno eliminisali iz Kupa Srbije. Verovatno će imati motiv više da nam se revanširaju za to. Igraju jako lep i ofanzivan fudbal, među najboljima su u našem prvenstvu. Kod nas jeste prisutan umor, imamo dosta kadrovskih problema, ali sam siguran da ćemo iskoristiti ovo kratko vreme da se spremimo što bolje i da pokušamo da ih ponovo iznenadimo, kao pre par nedelja.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Čukaričkog igra se u sredu 16. decembra 2020. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik