Metalac iz Gornjeg Milanovca u okviru 19. kola Linglong Tire Suer lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da njegov tim neće biti opredeljen za odbranu svog gola, bez obzira što gostujući tim ima ulogu favorita u ovom susretu:

’’Zvezda je ekipa koja skoro nikad ne gubi, retko i primaju golove. Jasno je da nas čeka težak posao, ali mi to posmatramo kao svaku drugu utakmicu, dakle kao izazov i priliku da se izmerimo s jednim takvim protivnikom. Znamo apsolutno ko je favorit, međutim, očekujem da ćemo biti podjednako ambiciozni kao do sad, da ćemo biti hrabri. Što više budemo mogli, nametaćemo se. Neće nam biti opredeljenje da se branimo. Naravno, kad nas Zvezda bude na to naterala, bićemo spremni, kao i za ostale faze. Sve zavisi od toga koliko ćemo biti u mogućnosti da sprovedemo naš prepoznatljiv način igre, koji smo izgradili proteklih meseci. Mnogo toga zavisi od protivnika, ali i od našeg stava.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Crvene zvezde igra se u sredu 16. decembra 2020. godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Metalac