Beogradski Partizan u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da očekuje težak posao, pre svega zbog toga što je to poslednji meč pred pauzu i da je teško zadržati fokus igrača:

’’Kadrovska situacija dobra, neću moći da Računam na Bajbeka i Miljkovića koji još ima temperaturu i nije spreman za utakmicu. Ostali su svi spremni. Poslednja utakmica, očekujem tešku utakmicu u svakom smislu, jer su igrači već u svojim glavama "otputovali". Voleo bih da nastavimo dobar niz. Sve zavisi od epiloga ove utakmice, od toga će zavisiti i prelazni rok. Nama je svaka utakmica jednako važna. Oni imaju iskusnog trenera i prepoznatljiv stil. Mi ćemo probati na naš način da ih pobedimo. Čvrsti su, teško je igrati protiv njih.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Mladosti igra se u sredu 16. decembra 2020. godine, sa početkom u 14:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan