OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba gostiju Goran Milojević ističe da je ekipa Crvene zvezde apsolutni favorit u predstojećem susretu, ali da će njegov tim pokušati da se predstavi u najboljem svetlu:

’’Idemo na naš najveći stadion ’’Rajko Mitić’’ aktuelnom šampionu, ekipi Crvene zvezde, koja je apsolutni favorit u nedeljnom susretu. Ovom prilikom želim da im čestitam na plasmanu u nokaut fazu lige Evrope. Zvezda igra sjajno, Dejan Stanković na raspolaganju ima 30 podjednako kvalitetnih igrača. Koji god sastav da izvede u nedelju protiv nas Zvezda je apsolutni favorit u toj utakmici. Ipak, mi idemo u Beograd da se prestavimo u što boljem svetlu, da se nadigravamo i izmerimo sa najboljom ekipom u našoj zemlji. Moji momci su u proteklom periodu odigrali tri dosta dobre i kvalitetne utakmice i naša trenutna pozicija na tabeli nije realna. Igramo dosta dobro i imamo kvalitet za nešto mnogo više, ali na žalost rezultat nas nije ispratio. Idemo u Beograd da se nadigravamo sa fenomenalnom Crvenom zvezdom koja je, ponavljam, apsolutni favorit u nedeljnoj utakmici.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Bačke igra se u nedelju 13. decembra 2020. godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: OFK Bačka