Ekipa Partizana u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na Dušanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da rival igra napadački fudbal, kao i da očekuje težak meč zbog toga što ekipa nije naviknuta na veštačku podlogu:

’’Voždovac je klub koji forsira trenere koji igraju napadački fudbal, kroz posed žele da dođu do rezultata. To u nekom periodu nije nama odgovaralo, ne bih se vraćao, svaka utakmica je drugačija. Ovo će biti izuzetna teška utakmica zbog specifičnosti trave i načina na koji igraju, kroz posed, dominirali su tokom sezone i biće teška utakmica za nas. Sigurno da nije isto, nisam imao mnogo iskustva sa takvom podlogom u seniorskoj konkurenciji, samo u Finskoj protiv Helsinkija i nije nam prijala. Kažu da je dobra, nova generacija trave, dobar teren, to je nešto što je drugačije, nije normalna situacija.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Partizana igra se u subotu 12. decembra 2020. godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan