Metalac iz Gornjeg Milanovca u okviru 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostiju Žarko Lazetić ističe da je Novi Pazar neugodan protivnik za sve ekipe kada igra na svom terenu, ali da očekuje pozitivan rezultat:

’’Novi Pazar je ekipa koja traži svoje bodove i svoju igru, a to što su pobedili Vojvodinu i Partizan dovoljno govori koliko su opasni na svom terenu godinama već, pa i u ovoj polusezoni. Čeka nas sigurno teška utakmica. Imamo pun respekt prema njima, ali na terenu je 11 na 11 i mi imamo svoj plan igre. Pokušaćemo da ga sprovedemo na najbolji mogući način i tako dođemo do povoljnog rezultata. Protiv Bačke sam video našu ekipu koja je uporna i želi da promeni stvari do samog kraja, a tako je i na treninzima ove nedelje, momci daju sve od sebe. Iako smo se odvikli od poraza svi smo preuzeli odgovornost, porazi su sastavni deo sporta i nije problem pasti, problem je ako posle toga ne ustaneš. Ovo su zreli momci, pokazali su to u celoj polusezoni, pravi su tim, tu će energiju i nivo rada sa treninga preneti u velikoj meri na utakmicu sa Novim Pazarom.’’

Meč 18. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Metalca igra se u subotu 12. decembra 2020. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Metalac