Čajetinski Zlatibor u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Užicu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Zoran Njeguš ističe da su crveno-beli efikasni i kod kuće i na strani, zbog čega je neophodno pronaći adekvatan odgovor na njihov način igranja:

’’Imali smo kadrovskih problema, momci su se istrošili na toj Kup utakmici protiv Crvene zvezde. Ne verujem da će Zvezda nešto menjati u igri protiv nas, u našoj ligi uvek igra isto, napadački i kao gost i kao domaćin, daje dosta golova. Videli smo i protiv mnogih ekipa da su dali po tri-četiri gola na strani. Mi ćemo probati da se adekvatno spremimo i da odgovorimo na taj njihov način igranja. Oni imaju dosta veliki izbor kvalitetnih igrača i dosta dobru klupu. Što se tiče našeg niza koji je u prošlom kolu prekinut, ne možete u svakoj utakmici pobediti. Metalac je bio u nekim segmentima igre, u veznom redu i završnici, dosta bolji od nas. Mi smo tu malo zatajili, imali smo neke naše šanse da postignemo gol, ali ovog puta nismo uspeli. Naravno, u zoni smo ispadanja, a malo je teži raspored sada. Zvezda nam dolazi, pa idemo Radničkom iz Niša koji je imao loših rezultata u poslednje vreme. U poslednjem kolu dolazi nam Mačva, svi misle da je Mačva otpisana, ali ja ne verujem, igraju dobar fudbal. Svaki bod nam je bitan, i protivnici koji su nam konkurenti imaju utakmice, ne verujem ni da će oni lako dobijati. Verujemo da možemo da osvojimo još koji bod do kraja, to je sigurno. Počelo je hladnije vreme i svaki dan možete da očekujete da vam dođe igrač pred trening i da kaže, ja sam prehlađen, ne mogu da treniram, onda mora da uradi test, a mi nije da baš imamo adekvatne zamene i dugačku klupu, da se izrazim fudbalski, pogotovo sa mladim bonus igračima. Tu imamo problema, ali šta je tu je, moramo se nositi i boriti sa ovom situacijom.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Crvene zvezde igra se u nedelju 06. novembra 2020. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Zlatibor