Subotički Spartak u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da njegov tim mora da nastavi u istom ritmu, ako misli da stigne do sva tri boda:

’’Ostalo nam je još nekih desetak dana i još tri utakmice. Neophodno je da do kraja prvog dela zadržimo motivisanost i posvećenost, kako bismo napravili što je moguće bolji rezultat. To će nam biti neophodno i u nedelju protiv Inđije, jer se radi o kvalitetnoj ekipi, bez obzira što se nalaze jedno mesto iznad zone ispadanja. Ako mislimo da ćemo lako dobiti tu utakmicu, tu smo se u startu prevarili. Što se tiče kadrovskih problema, Milošević je suspendovan, dok je David Dunđerski povređen i neće nam biti na raspolaganju. Idemo tamo u dobroj atmosferi, nakon tri dobre partije i rezultata. Ako nastavimo tako verujem da ćemo i u Inđiji stići do tri boda.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Spartaka igra se u nedelju 06. novembra 2020. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK