Od petka do ponedeljka na programu su svi mečevi 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Napredak – Voždovac, Vojvodina – Mačva, Partizan – Čukarički i Zlatibor – Crvena zvezda. Događanja na četiri od preostalih šest mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

NAPREDAK – VOŽDOVAC (petak 04. novembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Zanimljivost je da ’’čarapani’’ nikada nisu slavili u prvenstvenim okršajima sa ekipom sa Dušanovca, pa treba očekivati izuzetno zanimljivu i borbenu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležli tri pobede, uz četiri remija i devet poraza, pa sa 13 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Čukaričkog, a rezultat je bio 3:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz tri remija i pet poraza, pa sa 27 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Mladosti, a rezultat je bio 3:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

VOJVODINA – MAČVA (subota 05. novembar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč subotnjeg programa u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve. Ekipa Nenada Lalatovića ima ulogu apsolutnog favorita, ali je primetno da šabački tim polako pronalazi pravu formu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz tri remija i tri poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radničkogiz Niša, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili tri pobede, uz dva remija i jedanaest poraza, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 19. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 14:00 časova.

PARTIZAN – ČUKARIČKI (subota 05. novembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Dueli ova dva kluba uvek su privlačili veliku pažnju, pre svega zbog toga što su uvek bili kvalitetni i što ih je krasila otvorena borba za bodove. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 35 bodova na svom kontu trentno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu TSC-a, a rezultat je bio 0:4. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz pet remija i tri poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 3:0.  Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (nedelja 06. novembar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedelju ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 13:00 i 14:00 časova. Pored meča Inđija – Spartak ŽK, koji počinje sat vremena ranije, na programu su mečevi Javor Matis – TSC, Radnik – Proleter i Mladost – Novi Pazar (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

ZLATIBOR – CRVENA ZVEZDA (nedelja 06. novembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč nedeljnog programa 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Užicu gde domaći Zlatibor dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Nakon nedavnog uzbudljivog duela ovih rivala u Kupu Srbije jasno je da se može očekivati izuzetno zanimljiva utakmica. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz tri remija i devet poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone bez poraza, uz četrnaest ostvarenih pobeda i dva remija, pa sa 44 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Rada, a rezultat je bio 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:00 časova.

NAPOMENA: Mečevi zakazani za ponedeljak 07. decembar, OFK Bačka – Metalac i Rad – Radnički Niš, neće biti direktno prenošeni na programu TV Arena sport.