Surdulički Radnik u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Šef stručnog štaba gostiju Slavoljub Đorđević ističe da je njegov tim u dobroj formi, da su igrači puni samopouzdanja i da očekuje dobar rezultat:

’’Sigurno je da idemo ekipi koja je dugi niz godina u gornjem delu tabele. Spartak je mlada ekipa koja igra agresivan fudbal, imaju jako dobre pojedince i odlično igraju kući. Što se nas tiče smatram da smo u dobroj formi, puni smo samopouzdanja, pravimo dobre rezultate i očekujem da odemo u Suboticu i pokažemo ponovo karakter i da napravimo pozitivan rezultat. Par dana pre svakog meča već imam u glavi sastav prve postave. Međutim, moraju se imati u vidu faze umora igrača, odrađivanje kartona i sitne povrede koje utiču na sastav. Brković je opet dobio manju povredu tetive, pa ćemo videti da li će se oporaviti za meč. Ostale smo malo ’’zarotirali’’ u utakmici Kupa Srbije, neke odmorili, tako da ćemo videti.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Radnika igra se u ponedeljak 30. novembra 2020. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik