Ivanjički Javor Matis u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Pomoćnik u stručnom štabu gostiju Milovan Milović ističe da je susret u Kupu Srbije sada prošlost i da je sva pažnja okrenuta ekipi Proletera koju smatra hitom prvenstva:

’’Što se tiče Kupa Srbije, odigrali smo dosta dobru utakmicu. Nažalost, došlo je do jedanaesteraca, nismo to odradili kako je trebalo i eliminisani smo. Moramo gledati unapred i okrenuti se prvenstvu. Imamo četiri utakmice do kraja i želimo u njima dobar rezultat. Prva i najbitnija utakmica je ona protiv Proletera. Oni su hit prvenstva, igraju dobro u kontinuitetu, predvođeni mladim i perspektivnim trenerom. Imaju dosta kvalitetan sastav i njihovi rezultati nisu slučajni. Sa 26 bodova zauzimaju četvrto mesto na tabeli i to govori o njihovom kvalitetu. Neće nam biti lako, ali moramo probati da zabeležimo dobar rezultat. Malo je utakmica do kraja, ali nama trebaju bodovi. Poštujemo protivnika, ali moramo zbog samih sebe i mirnog prelaznog roka sakupiti što više bodova. Što se tiče sastava, imamo nekih dilema. Otašević je započeo trenersku karijeru i želimo mu sve najbolje. Svi ostali su spremni za utakmicu u Novom Sadu.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Javor Matisa igra se u ponedeljak 30. novembra 2020. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis