OFK Bačka iz Bake Palanke u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostiju Goran Milojević ističe da još uvek imaju zdravstvenih problema, ali da se uzda u tradiciju da OFK Bačka uvek dobro prolazi u Novom Pazaru:

’’Imamo malih problema sa kovidom 19 i do same utakmice nećemo znati na koga možemo da računamo. Uglavnom, zdravstveni bilten je znatno bolji i verujem da možemo da sastavimo tim koji će se ravnopravno nositi sa Pazarcima. Uprkos nepovoljnim rezultatima mi se ne predajemo i verujem da možemo izvući pozitivan rezultat. Novi Pazar je najveći deo bodova osvajao na Gradskom stadionu gde su bodove ostavljali Vojvodina i Partizan. Uzdam se u tradiciju i podatak da uvek dobro prolazimo u Pazaru. Videćemo na koga od igrača možemo da računamo i ko će iz stručnog štaba preuzeti vođenje tima, s obzirom da i tu imamo pozitivnih.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i OFK Bačka igra se u nedelju 29. novembra 2020. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: OFK Bačka