Stevanović: Idemo na Banovo brdo da se nadigravamo sa domaćinom

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 813

Kruševački Napredak u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Goran Stevanović ističe da njegov tim čeka još jedna u nizu teških utakmica sa ekipama iz samog vrha, ali da njegov igrači vredno rade i da se nazire svetlo na kraju tunela:

’’Nastavljamo hod po mukama, iz nedelje u nedelju sastajemo se sa rivalima iz vrha tabele. Nije nam lako, ali do sada smo se izborili kako treba. Igramo dobar fudbal, ekipa sve više dobija željeni identitet i idemo na Banovo brdo da se nadigravamo sa domaćinom. Čukarički je izuzetno ozbiljna ekipa i klub da bismo pretili, ali trudićemo se da nametnemo naš stil i u prvi plan istaknemo naše kvalitete. Znamo sve vrline i mane protivnika, posebno nezgodnog na domaćem terenu. Imali su peh u Kupu Srbije, ispustili vođstvo od 2:0 u Surdulici i ispali na penale. Nadam se da će Melunović moći da igra, bio bi nam pravo pojačanje, jer po njemu smo malo i modifikovali stil igre. Kočić je na treningu dobio jedan nehotičan udarac, ostaje da vidimo kakvo je stanje, ali ostaću dosledan da ne pričam o onima na koje ne mogu da računam. Verujem u igrače koji izlaze na teren. Zašto? Zato što momci na treninzima rade fenomenalno, izvlače maksimum iz sebe i ponosan sam na njih. Posle jedne situacije koja je delovala bezizlazno sada se nazire svetlo na kraju tunela.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Napretka igra se u nedelju 29. novembra 2020. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Napredak

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte