Ekipa Inđije u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Šef stručnog štaba gostiju Dejan Čelar ističe da je zadovoljan rezultatom u prethodnom kolu, ali da je pred duel sa Mačvom potreban poseban oprez, jer je to kvalitetna ekipa koja zaslužuje bolji plasman:

’’U prošlom kolu smo ostvarili veliku pobedu, nakon čega smo imali mirnu nedelju da radimo na detaljima u našoj igri i da se polako pripremimo za Mačvu. Oni su ekipa koja ima određeni kvalitet, pobedili su pre dve nedelje Javor, sada su izgubili od Radnika, ali to je bila do primljenih golova praktično egal utakmica. Igrali su vrlo hrabro, visoko, tražili su ofanzivnu organizaciju kroz igru. Ekipa su za respekt, to što su pri dnu tabele ne znači ništa, ako ne gledate samo bodove dosta ekipa sa dna ima neke svoje momente u sezoni i uvek mogu da vam uzmu bodove. Ni mi ne smemo da poletimo, iako po kvalitetu zaslužujemo da budemo gore, još uvek ništa specijalno nismo uradili, samo smo jedno mesto iznad crte. Znamo da nas čeka teška borba u Šapcu i neizvesnost do kraja, za to se pripremamo i idemo tamo da se borimo za nove bodove.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Inđije igra se u subotu 28. novembra 2020. godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ove utakmice na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija