Od subote do ponedeljka na programu su svi mečevi 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Mačva – Inđija, TSC – Partizan i Crvena zvezda – Rad. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MAČVA – INĐIJA (subota 28. novembar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Šapcu gde domaća Mačva dočekuje ekipu Inđije. Gosti u ovaj meč ulaze sa ulogom blagog favorita, ali nema sumnje da će Šapčani dati sve od sebe da naprave iskorak u grčevitoj borbi za opstanak. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dve pobede, uz dva remija i čak jedanaest poraza, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 19. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Radnika, a rezultat je bio 3:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, bez remija i uz devet pretrpljenih poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog iz Niša, a rezultat je bio 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 13:00 časova.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (nedelja 29. novembar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedelju ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 15:00 časova. Na programu su mečevi Čukarički – Napredak (noseća utakmica), Metalac – Zlatibor, Novi Pazar – OFK Bačka i Voždovac – Mladost. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

TSC – PARTIZAN (nedelja 29. novembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Senti gde ekipa TSC-a dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Oba prošlosezonska duela ovih rivala završila su se nerešenim rezultatom, pa treba očekivati izuzetno zanimljiv i kvalitetan meč. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz tri remija i šest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 1:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – RAD (nedelja 29. novembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč nedeljnog programa u okviru 16.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaća Crvena zvezda dočekuje gradskog rivala, ekipu Rada. Crveno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita, ali nema sumnje da će ’’građevinari’’ dati sve od sebe da naprave iznenađenje. Domaćini su tokom aktuelne sezone neporaženi, uz trinaest ostvarenih pobeda i dva remija, pa sa 41 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, bez remija i sa deset pretrpljenih poraza, pa sa 12 bodova na svom kontu i utakmicom manje trenutno zauzimaju 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu trebali su da se sastanu sa ekipom Metalca, a meč je odložen. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.   

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (ponedeljak 20. novembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U ponedeljak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na poslednja tri meča 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Radnički Niš – Vojvodina (noseća utakmica), Proleter – Javor Matis i Spartak ŽK – Radnik. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.