Beogradski Partizan u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da je Proleter hit dosadašnjeg toka prvenstva, da su Novosađani samo tri boda iza njegovog tima na tabeli, kao i da očekuje težak meč:

’’Biće teško, treba nam strpljenje svih devedeset minuta. Nadam se pobedi, biće potrebno mnogo kretnje u fazi napada, brze cirkulacije lopte. To je lek za čvrstu i dobru odbranu Proletera. Novosađani su trenutno samo tri boda iza nas, hit su ovog dela prvenstva, biće to neizvesna utakmica. Disciplinovani su, izuzetno je teško igrati protiv njih. Igraćemo kod kuće i nadam se povoljnom rezultatu. Tek uoči meča dolaze nam Holender, Bibras Natho i Maki Banjak, koji su bili sa svojim reprezentacijama. Sačekaćemo trening pa ćemo videti ko je u kakvom stanju. Ali, kako je nama, tako je svima. Srećan sam zbog toga što imamo reprezentativce. Suma i Jojić su počeli da treniraju i u konkurenciji su za tim, Asano je imao manju povredu pa ćemo videti, dok Bajbek još nije dovoljno oporavljen, iako je počeo da trenira.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Proletera igra se u subotu 21. novembra 2020. godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan