Niški Radnički u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Inđiji gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Pomoćnik u stručnom štabu gostiju Zumbul Mahalbašić ističe da je ekipa kompletna i spremna za teško gostovanje u Inđiji:

’’Imali smo dve nedelje da se pripremimo za ovaj meč. Nažalost, to smo radili bez šefa stručnog štaba, ali šta je tu je. Nadamo se da će se što pre oporaviti i da će se vratiti na posao. Što se tiče igračkog kadra, tu više nemamo problema. Gavrić se oporavio od korona virusa, negativno je testiran i to je veoma važno za nas, jer je poznato koliko je on bitan za igru Radničkog. Svi ostali fudbaleri su spremni da igraju, tako da smo u situaciji da Inđiji suprotstavimo najjači mogući sastav. Čeka nas teška utakmica, Inđija je protivnik za respekt, a mi smo u poziciji da posle dva vezana poraza nemamo pravo da dozvolimo i treći. Ova utakmica nosi veliki značaj i samo ako uđemo maksimalno fokusirani možemo očekivati pozitivan ishod protiv ekipe koja je u prošlom kolu odigrala odlično u duelu sa Crvenom zvezdom. Daćemo sve od sebe, dobro smo se pripremili i verujem da ćemo se u Niš vratiti zadovoljni.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Radničkog igra se u subotu 21. novembra 2020. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš