Ekipa Inđije u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba Dejan Čelar ističe da nije puno vremena posvetio analizi protivnika, već da je težište stručnog štaba unapređenje igre njegovog tima i osvajanje bodova:

’’Mi mnogo ne gledamo druge ekipe. Za svaku utakmicu imamo analizu, nekih desetak minuta, podjednako. Osnovne informacije, u kom sistemu igraju, kakva im je ofanzivna i defanzivna organizacija, prekidi i tako dalje. Svo ostalo vreme smo posvećeni našoj ekipi, unapređenju igre i da budemo što bliži tom opštem zahtevu, sistemu, kako god hoćete da ga nazovete, koji smo postavili od prvog dana ispred ove grupe. Već samo govorio, to je nadogradnja onog što je već bilo u početku jesenjeg dela ove sezone. Na svim ovim utakmicama, kao i na poslednjoj protiv Čukaričkog, bilo je dosta dobrih stvari i to je ono što mene interesuje, to je neki pokazatelj da ova grupa raste. Ponavljam, najvažnije je uzimati bodove u tom celom procesu, onda je i ambijent bolji i sve je onda zdravije. Prva prilika je sledeća sa Radničkim. To je kvalitetna ekipa, sastavljena od izuzetnih pojedinaca, za naše uslove veoma skup tim koji nema dobre rezultate u poslednje vreme. Imali su dosta problema, promenu trenera. I oni isto kao i mi traže neku svoju formu i mesto u ovoj ligi. Naravno, kao i pred svaku utakmicu, želja nam je da budemo što bliži zahtevu da odigramo kvalitetnu takmičarsku utakmicu i videćemo na kraju dana šta će nam to doneti.’’

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Radničkog igra se u subotu 21. novembra 2020. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Inđija