Najbolji igrač 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Milan Đokić, strelac oba pogotka u važnoj pobedi Zlatibora na gostovanju u Novom Pazaru.

Završeno je još jedno, četrnaesto prvenstveno kolo, ponovo izuzetno efikasno i zanimljivo. Jedan od najzanimljivijih mečeva odigran je u Novom Pazaru gde je gostujući Zlatibor uspeo da stigne do veoma važne pobede rezultatom 1:2. Najzaslužniji za to je svakako dvostruki strelac Milan Đokić, koji je u ključnim momentima pokazao prisebnost i izuzetne realizatorske sposobnosti. Zbog toga je upravo on izbor naše redakcije za najboljeg aktera ove runde takmičenja. Treba reći da su u najužoj konkurenciji bili i golman Miloš Gordić (Mačva) i Diego Falcinelli (Crvena zvezda), koji su takođe bili sjajni u mečevima svojih timova.

Milan Đokić (23) je rođen u Leskovcu, igra na poziciji centralnog napadača, a karijeru je započeo u subotičkom Spartaku. Kao pozajmljeni fudbaler Subotičana nastupao je i za TSC, ČSK Čelarevo i Bačku 1901, a u Čajetinu je stigao u januaru 2019.godine iz ekipe Moravca iz Mrštana. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 12 superligaških nastupa, uz 3 postignuta pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ove utakmice: