Niški Radnički u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćina, Zumbul Mahalbašić, ističe da pored izostanka šefa stručnog štaba Milana Đuričića, koji je pozitivan na koronavirus, u ekipi neće biti i trojice jako bitnih igrača:

’’Kadrovska situacije je dosta složena, nećemo moći da računamo na povređenog Dušana Pantelića, Žarka Markovića koji je dobio crveni karton u prošlom kolu, kao i Nenada Gavrića koji je takođe zaražen koronom. To su izuzetno bitni fudbaleri za našu igru, ali imamo dugačku klupu i igrače koji su spremni da ih zamene na pravi način. Bez obzira na probleme koji nas prate, mi smo se za ovaj susret spremali u dobroj atmosferi. Veoma smo motivisani i želimo da sa pobedom odemo na reprezentativnu pauzu, tokom koje ćemo imati vremena da mnoge stvari u igri dovedemo u red. Radnik je dobra i disciplinovana ekipa, imaju u svojim redovima sjajnog strelca Makarića, veoma su borbeni, ali dobro smo ih izanalizirali i smatram da ćemo se mi pitati na ovom meču.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Radnika igra se u subotu 07. novembra 2020. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš