Ivanjički Javor Matis u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Pomoćnik u stručnom štabu gostiju, Milovan Milović, ističe da je ekipa Mačve tradicionalno neugodan rival za njegov tim, zbog čeka je potreban poseban oprez, kako bi se stiglo do bodova:

’’Nakon pobede nad ekipom Radničkog sa puno samopouzdanja dočekujemo predstojeće utakmice. Sve čestitke igračima na odnosu, želji i volji. To je pravi put, kojim treba da nastavimo. Sledi nam veoma teško gostovanje u Šapcu, gde Javor tradicionalno teško igra. Te utakmice su uvek neizvesne. Imamo iskustvo iz prethodne sezone, gde je Mačva prvu pobedu zabeležila upravo protiv nas u 19. kolu i to nas navodi na oprez. Znamo da im je potrebna pobeda i oni sigurno vide svoju šansu protiv nas. Poštujemo ih, imaju dosta iskusnih igrača. Zadržali su ’’kostur’’ ekipe, tu su Pejović, Ivić, Adamović, Obrovac. Trener Aničić ih zaista dobro vodi, bez obzira na dosadašnje rezultate, igraju dobro. Odradili smo analizu koju ćemo danas još jednom pogledati, ali sigurno je da nas očekuje zahtevna i naporna utakmica. Igraju jedan specifičan stil i moraćemo dosta da se namučimo da napravimo dobar rezultat. Treba nam nastavak serije, jer je najvažnije upisivati nove bodove. Svaka utakmica do kraja prvenstva je teška i  gledamo da što pre sakupimo dovoljan broj bodova.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Javor Matisa igra se u subotu 07.novembra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis