Beogradski Rad u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka.

Šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Milan Milanović ističe da je siguran u svoju ekipu i da veruje da će brzo doći i dobri rezultati:

’’U teškoj smo situaciji kada je reč o poziciji na tabeli, to je evidentno. Međutim, toliko sam siguran u ovu ekipu, svaki dan napredujemo iz treninga u trening. To je ono najvažnije što moramo da uradimo, da pripremimo ekipu za takmičenje, i mislim da ćemo vrlo brzo doći do dobrih rezultata. Da bi došli do tih dobrih rezultata ne smemo da biramo ni vreme, ni mesto, ni protivnika. Sutrašnji rival je ekipa koja je sa nama u donjem delu tabele, koja se isto bori za opstanak i ima imperativ da osvaja bodove. Očekujem jednu pre svega zanimljivu utakmicu, verujem u pozitivan rezultat. Što se tiče igračkog kadra svi su uglavnom zdravi, nemaju kartone, tako da će igrači koji izađu na teren biti potpuno spremni za predstojeći duel.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između OFK Bačka i Rada igra se u subotu 07.novembra 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Rad