Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada.

Novi šef stručnog štaba domaćeg tima, Goran Milojević, ističe da ga čeka izuzetno težak posao kada je reč o borbi za bolji plasman, kao i da njegov tim mora dobiti predstojeću utakmicu:

’’Biće nam teško da dođemo do ostvarenja cilja, u komplikovanoj smo situaciji, ispada gotovo trećina lige. Međutim, verujem u sebe, u svoje igrače i klub. Moji utisci su pozitivni, momci su dobro radili ove nedelje, videćemo kako će to izgledati na utakmici. Svaka utakmica je izuzetno teška, svaka je komplikovana, posebno u ovom trenutku. Rad se nalazi u sličnoj situaciji kao i mi, i oni traže neki izlaz iz krize. Klub su sa tradicijom, imaju izuzetno mlade i kvalitetne igrače. Mi moramo da dobijemo tu utakmicu, a kako ćemo je dobiti videćemo, pokušaćemo na sve moguće načine. Što se tiče kadrovske situacije, nemamo nikakvih problema.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između OFK Bačka i Rada igra se u subotu 07.novembra 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: OFK Bačka