Čajetinski Zlatibor u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenim timom.

Šef stručnog štaba gostiju Zoran Njeguš ističe da je zadovoljan igrom i rezultatom u prethodnom kolu, kao i da naredni rival ima dobar i jak sastav:

’’Pobedom protiv Rada na Banjici osvojili smo tri velika boda, i to protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak. Odigrali smo taktički disciplinovano i mišljenja sam da je duel odlučio motiv i  naša veća želja za pobedom.  Imali smo više raspoloženih individualaca, delovali smo kao tim kompaktno i organizovano i u svakom trenutku smo znali šta hoćemo. Moram priznati da smo imali i sportske sreće, koju treba i zaslužiti. Kolega Kenan Kolašinac je formirao dobar i jak sastav koji odlikuje brzina, agresivnost i disciplina u igri.  Nije lako pobediti Partizan ili Vojvodinu.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Zlatibora igra se u subotu 07.novembra 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Zlatibor