Novosadska Vojvodina u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Pomoćnik u stručnom štabu novosadskog tima, Vidak Bratić, ističe da su Milanovčani neugodan domaćin i kvalitetan protivnik, kao i da postoje manji kadrovski problemi zbog neočekivanog izostanka Bojića:

’’Ovo će nam biti poslednja utakmica pred reprezentativnu pauzu, a gostovaćemo ekipi koja se vratila u superligaški rang. Imamo podatak da godinu i po dana nisu izgubili kod kuće, što dovoljno govori o kakvom protivniku se radi. To je čvrst i agresivan tim, ali svesni smo toga. Ove nedelje smo fenomenalno radili, a u timu vlada izvanredna atmosfera. Igrači daju maksimum, zbog čega smo zadovoljni svi u stručnom štabu i uopšte u klubu. Što se kadrovske situacije tiče, Simić je odsutan već duže vreme, a nažalost, povređen je i Topić. Osim njih, protiv Metalca sigurno neće igrati ni Bojić, koji je dobio koronu. Imamo nekoliko rešenja i varijanti za tu poziciju, danas ćemo imati još jedan trening, a šef će odluku o tome doneti neposredno pred utakmicu. Za sada još uvek nismo odlučili.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Vojvodine igra se u petak 06.novembra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Vojvodina