Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba milanovačkog tima, Žarko Lazetić, ističe da im u goste dolazi jedan od tri najveća kluba u Srbiji, ali da pre utakmice nikome ne priznaje da je bolji i da veruje u povoljan rezultat:

’’Imaju najveće ambicije u prvenstvu i Kupu Srbije, sigurno nas čeka teška utakmica. Takođe, imaju i sjajne pojedince, ali mi se nismo spremali posebno za svakog od njih, već ćemo morati timski da im se suprotstavimo. U dobrom smo momentu i zato, da smo mogli da biramo kad treba da igramo ovakvu utakmicu, to bi bilo sada, naročito posle onakve pobede u prošlom kolu nad Inđijom, u poslednjim minutima. Želimo povoljan rezultat, da dođemo do toga kroz svoj način igre. Pre utakmice nikome ne priznajemo da je bolji.’’

Meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Vojvodine igra se u petak 06.novembra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Metalac