Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, Metalac – Vojvodina, Spartak ŽK – Partizan i Crvena zvezda – Inđija. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

METALAC – VOJVODINA (petak 06.novembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Gornjem Milanovcu gde domaći Metalac dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Milanovčani se nalaze u dobroj seriji, Novosađani takođe, pa treba očekivati kvalitetnu i neizvesnu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz pet remija i tri poraza, pa sa 20 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone ostvarili devet pobeda, uz dva remija i dva poraza, pa sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu OFK Bačka, a rezultat je bio 3:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (subota 07.novembar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

U prvom subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:00 časova. Na programu su mečevi Novi Pazar – Zlatibor, OFK Bačka – Rad i Proleter – Napredak (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (subota 07.novembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U drugom subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Mačva – Javor Matis, Radnički Niš – Radnik, TSC – Mladost i Čukarički – Voždovac (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

SPARTAK ŽK – PARTIZAN (subota 07.novembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Subotici gde domaći Spartak dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Subotičani se nalaze u odličnoj formi, a samo tri boda zaostatka za crno-belima ukazuju da možemo očekivati veliku borbu i zanimljiv meč. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Mačve, a rezultat je bio 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:00 časova.

CRVENA ZVEZDA – INĐIJA (nedelja 08.novembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 14.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, dočekuje ekipu Inđije. Nema sumnje da će gosti pokušati da iskoriste zgusnut raspored crveno-belih kako bi napravili veliko iznenađenje u duelu sa favoritom. Domaćini su tokom aktuelne sezone bez poraza, sa jedanaest ostvarenih trijumfa i dva remija, pa sa 35 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 1:4. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz osam pretrpljenih poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 13.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 0:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 19:00 časova.