Ivanjički Javor Matis u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba ivanjičkog superligaša, Igor Bondžulić, ističe da bi odlično izdanje u prethodnom kolu trebalo da bude podstrek za njegove igrače da protiv Nišlija pruže još jednu dobru partiju:

’’Svesni smo da smo u duelu sa Crvenom zvezdom odradili posao kako treba i odigrali dobro i kvalitetno. Međutim, sada se okrećemo novom izazovu, susretu sa ekipom Radničkog iz Niša. Očekuje nas nimalo lak zadatak protiv kvalitetnog protivnika o kome imam visoko mišljenje. I jedni i drugi smo u prethodnom kolu imali dobar test, pitanje je koliko smo uspeli da se oporavimo  u toku nedelje. Radnički poseduje iskusan tim koji je nedavno preuzeo kolega Milan Đuričić, koji voli da igra na posed i da se pas igrom nametne i iznenadi rivala. Igramo na našem stadionu i nadam se da će mojim igračima dovoljan podstrek biti osvojen bod na Marakani. Lako se može dogoditi da utakmicu odluče sitni detalji, individualna greške, koje moramo svesti na najmanju moguću meru.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Radničkog igra se u nedelju 01.novembra 2020.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis