Šabačka Mačva u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Dragan Aničić ističe da su suočeni sa velikim kadrovskim problemima u defanzivnoj liniji, ali da će dati sve od sebe da odigraju kvalitetan meč:

’’Partizan je favorit u ovoj utakmici, bez obzira na možda nešto lošiju formu u kojoj se nalazi. To je klub sa velikim renomeom i brojnim jako kvalitetnim igračima. Najveća opasnost preti od Natha, igrač sa bogatim internacionalnim iskustvom, zatim Asana, Zdjelara koji je sigurno najjači defanzivni vezni igrač u državi, a naravno tu je i nekoliko mladih talentovanih igrača. Sutrašnji meč za nas će biti težak duel, a sa druge strane imamo mali problem oko sastava ekipe. Ne možemo da računamo na tri odbrambena igrača, Ristivojevića zbog povrede, a Pešića i Pejovića zbog kartona. Možda će zbog toga neki igrači igrati na pozicijama na kojima ranije nisu. Mi trenutno nismo u situaciji da pretimo, ali i na ovoj utakmici pokušaćemo da damo sve od sebe i odigramo jedan kvalitetan meč.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Mačve igra se u subotu 31.oktobra, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Mačva