Beogradski Partizan u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević najavio je promene u timu, kao i rekonstrukciju tima u decembru na osnovu igara i zalaganja prvotimaca u narednom periodu:

’’Igramo protiv Mačve na našem stadionu, nismo u najboljoj situaciji. Imaju neke crvene kartone, poslednji su na tabeli, ali nisu gubili ubedljivo. Ipak, u situaciji smo da moramo o sebi više da razmišljamo. Analizirali smo protivnika, ali mi prvo nas da rešimo, pa ćemo lako sa protivnicima. Cilj je da pobeđujemo u utakmicama, da dođemo do igre i rezultata. Hoću i da se lično uverim ko može da odgovori zahtevima do decembra, jer ćemo napraviti određenu rekonstrukciju tima. Utorkom ćemo imati utakmice, mlađi igrači će dobiti tada šansu. Ko zasluži, dobiće je sa prvim timom. Od sutra će neki dobiti šansu, da bismo znali kakva je situacija. Strani igrači su igrali promenljivo, jače utakmice igrali su dobro, a domaće utakmice nisu na nivou već duži period. Menjaćemo neke stvari, nadam se boljem. Najmanji je problem motivisati, ko ne bude motivisan, neće biti s nama. Ovo je filter meni i klubu da vidimo šta možemo i na koga možemo da računamo.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Mačve igra se u subotu 31.oktobra, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan