Beogradski Rad u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Milan Milanović ističe je ekipa pojačanjima dobila neophodno iskustvo i kvalitet, kao i da je meč na domaćem terenu sa direktnim konkurentom odlična prilika da se ostvari pobeda:

’’Mislim da ekipa polako raste, da dobijamo neki oblik. Došlo je do promena u ekipi, došlo je nekoliko iskusnih igrača koji će svojim znanjem doneti dodatni kvalitet. Ipak, za to je potrebno vreme, da se uigramo i usaglasimo malo. Mislim da je ovo prva dobra prilika da pokažemo napredak, prvi put od kada sam ja trener da igramo na svom terenu. Možemo da pričamo o lepoj igri, dobrim igračima i svemu, ali najvažnije u ovom trenutku je da se uzmu bodovi. Domaći teren jeste uvek prednost, ali mi je žao što neće biti navijača koji nam daju dodatnu energiju. Nadam se da smo dovoljno spremni i da ćemo ipak dokazati da je domaći teren neosvojiv. Što se tiče kadrovske situacije svi su zdravi i niko nema kartone, tako da su svi na raspolaganju za ovu utakmicu.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Zlatibora igra se u subotu 31.oktobra 2020.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Rad