Ekipa Inđije iz istoimenog mesta u okviru 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca.

Šef stručnog štaba zeleno-belih Dejan Čelar ističe da je zadovoljan igrom svog tima u prethodna dva kola i da je neophodno ponoviti takve partije kako bi se stiglo do novih bodova:

’’Pobeda u prethodnom kolu bila je veoma važna, prvenstveno sa psihološkog aspekta. Povezali smo dva dobra rezultata i sigurno je da se ekipa dosta podigla. U igri, u nekim taktičkim stvarima, još uvek nismo na svom maksimumu, to moramo priznati. Verujem da ćmo, kako budu odmicale utakmice, se dizati kao ekipa. Treća utakmica u nizu, najteža, jer nekako se očekuje da pobedimo kod kuće. Znate i sami, unapred upisani bodovi se najteže osvajaju. Izuzetno respektujemo ekipu Metalca, mislim da su kao ekipa na višem nivou od Zlatibora i Bačke i da nas čeka zahtevna utakmica. Morao biti najbolja verzija sebe kako bismo uzeli bodove u subotu. Oni su fudbalske orijentacije kao i mi, žele da igraju, ne igraju dugim loptama, žele da kontrolišu igru. Agresivni su u defanzivi, imaju dosta obučenih igrača uglavnom iz Partizana. Imaju takođe i jak mentalitet, poslednjih šest ili sedam kola nisu izgubili utakmicu. To su neki njihovi aduti, ali kada krene utakmica na našem terenu, sa pravim pristupom koji smo imali u prethodna dva kola, verujem da možemo da dođemo do bodova. Kadrovska situacija je sada bolja, Jovan Krneta se priključio maksimalno treninzima, Bakić je odradio kaznu zbog kartona, tako da ćemo biti kompletni.’’

Meč 13.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Metalca igra se u subotu 31.oktobra 2020.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Inđija