Ivanjički Javor Matis u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Pomoćnik u stručnom štabu ivanjičkog superligaša, Milovan Milović, ističe da ne postoji ništa lepše nego igrati protiv jednog od dva najveća srpska kluba, zbog čega je uveren da motiva neće nedostajati:

’’Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica, igramo protiv ekipe koja ima kvalitet i veliki fond igrača. Uradili smo analizu njihovih utakmica i očigledno je da Zvezda ima jedan stil igre, posebno u domaćem prvenstvu gde je dosta dominantna, postiže mnogo golova i zaista igraju lepo za oko. Pitanje je ko će u njihovom timu nastupiti, ali je sigurno da će svi koji izađu na teren imati veliki motiv da se izbore za bolji status. Mi moramo da damo svoj maksimum, da imamo fanatičnu borbenost, odnos, disciplinu, jer samo tako možemo da se suprotstavimo favoritu. Nećemo se sigurno predati. Zbog samih sebe moramo odigrati što bolje, jer nas i u nastavku prvenstva očekuju teške utakmice. Nadam se da ćemo uspeti da se mobilišemo, odigramo što bolje i povratimo samopouzdanje, koje smo možda izgubili u prethodnom periodu. Što se tiče kadrovske situacije kompletni smo, Jevremović se oporavio, svi igrači su spremni i svi žele da igraju na Marakani. Ne postoji ništa lepše nego igrati protiv jednog od dva naša najveća kluba, tako da dodatni motiv neće izostati. Nadam se da su igrači svesni da mnogo toga mogu dobiti i sami biraju svoj put. Želja i volja ne smeju nestati ni u jednom trenutku.’’

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Javor Matisa igra se u nedelju 25.oktobra 2020.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda