Beogradska Crvena zvezda u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da je ekipa imala dva izuzetno naporna meča u prethodnih nedelju dana i najavio rotacije u timu kako bi osvežio ekipu:

’’Imali smo dve teške utakmice protiv Partizana i Hofenhajma i logično je da bude promena u startnoj postavi. Biće rotacije, kao i igrača koji će odmoriti. Šansu će dobiti igrači, neću da kažem koji su manje igrali, jer su za mene svi starteri, ali biće promena. Što se povređenih fudbalera tiče, jedva čekam da se vrate, pre svega mislim na njihovo zdravlje i zaista bih voleo da ih imam na raspolaganju. To su igrači vrhunskog kvaliteta, donose ogroman kvalitet i ravnotežu u naše timu. Ipak sve zavisi od testova. Ivanić je počeo sa treninzima, pa ćemo videti.’’

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Javor Matisa igra se u nedelju 25.oktobra 2020.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda