Ekipa Inđije u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka.

Šef stručnog štaba zeleno-belih Dejan Čelar istakao je da je eliminacija u Kupu Srbije bila neprijatna, ali da bi ekipa teško mogla da vodi borbu na dva fronta i da je fokus svakako na rezultatima u prvenstvu:

''Sa ovom utakmicom ja bih negde zatvorio krug mog upoznavanja sa ekipom, najveći broj igrača je dobio priliku da se pokaže. Namerno smo napravili ovu rotaciju i želeli smo da osvežimo ekipu koja je startovala protiv Zlatibora, da damo priliku i drugim igračima Inđije da se pokažu u Kupu Srbije. Poraz je neprijatan i ispadanje je neprijatno, međutim, mi smo fokusirani na prvenstvo i mislim da nemamo kapacitet za dva takmičenja. Krenulo je sve nagativno na početku sezone, to je dosta uticalo na ekipu. Treba da se fokusiramo na to da u narednih osam utakmica uzmemo što je više moguće bodova. Onda ćemo da napravimo presek, da vidimo da li je potrebna dodatna selekcija, da uvedemo tim u jednu stabilniju situaciju i da izađemo iz zone ispod linije.''

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između OFK Bačka i Inđije igra se u nedelju 25.oktobra 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Inđija