U nedelju i ponedeljak na programu su svi mečevi 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Crvena zvezda – Javor Matis i Radnički Niš – Partizan. Događanja na preostalih osam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realzovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (nedelja 25.oktobar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

U prvom subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:00 časova. Na programu su mečevi OFK Bačka – Inđija, Novi Pazar – Rad i Zlatibor – Vojvodina (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 2 UTAKMICE (nedelja 25.oktobar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U drugom subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na dva meča 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Mačva – Napredak i Proleter – Voždovac. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

CRVENA ZVEZDA – JAVOR MATIS (nedelja 25.oktobar, 21:00 čas, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.  Tradicija je potpuno na strani lidera šampionata, ali treba očekivati snažan otpor gostiju i pokušaj da iskoriste zgusnut raspored crveno-belih. Domaćini su tokom aktuelne sezone neporaženi, sa deset ostvarenih pobeda i jednim remijem, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti u 163. večitom derbiju podelili bodove sa ekipom Partizana, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone ostvarili četiri pobede, uz dva remija i pet poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 21:00 čas.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (ponedeljak 26.oktobar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedeljnom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 17:00 časova. Pored meča Radnički Niš – Partizan, koji će biti samostalno prenošen i na trećem programu, na programu su mečevi Metalac – Radnik, Spartak ŽK – Mladost i TSC – Čukarički. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

RADNIČKI NIŠ – PARTIZAN (ponedeljak 26.oktobar, 17:00 časova, TV Arena sport 3)

Derbi meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Čair’’ gde domaći Radnički iz Niša dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Tokom prethodnih nekoliko sezona Nišlije su često uspevale da savladaju crno-bele, pa treba očekivati izuzetno kvalitetnu, borbenu i zanimljivu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone ostvarili pet pobeda, uz tri remija i tri poraza, pa sa 18 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz dva remija i dva poraza, pa sa 23 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini u 163. večitom derbiju podelili bodove sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 1:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.