Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da se tokom pauze nisu svi igrači oporavili od povreda, ali da je u timu dobra atmosfera:

’’Pauzu smo radno iskoristili, odigrali smo i jednu prijateljsku utakmicu. Poslednjih nedelju dana treniramo na veštačkoj podlozi pošto ćemo na takvoj i igrati u subotu. Pokušali smo da vratimo u formu igrače koji su izašli iz povrede, ali nažalost neki su i dalje povređeni. Izaći ćemo na meč u najboljem sastavu koji imamo u ovom momentu. Očekuje nas dobra ekipa koja je ofanzivno orjentisana. Dobro su ukomponovali tim povratkom Marka Putinčanina i Marka Gajića. Putujemo u dobroj atmosferi i nadam se da ćemo se dobro pokazati. Nedostajaće nam Marčić zbog kartona, a od povrede su roviti Srećković, Jočić i mladi Đurasović.’’  

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Spartaka igra se u subotu 17.oktobra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK