Šabačka Mačva u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba crveno-crnih, Dragan Aničić, ističe da je situacija u klubu teka, ali da ni on ni ekipa neće odustati od borbe:

’’Ekipa Mladosti je izuzetno kvalitetna, u njenim redovima je veliki broj igrača koji imaju višegodišnje superligaško iskustvo. Sigurno je da nas očekuje novi sportski izazov i velika borba, a mi ćemo se potruditi da damo sve od sebe u situaciji koja nije nimalo laka za Mačvu. Uvek iskreno pričam i ovo nije alibi za narednu utakmicu. Mnogo smo uložili kada smo ušli u Super ligu i ja sigurno neću odustati ni u ovoj situaciji koja je puko preživljavanje, jer je naš klub usamljen već mesecima. I tokom vanrednog stanja, epidemije koronavirusa, apelovali smo da se nalazimo u teškoj situaciji, ali svi su ostali nemi. Moji momci uprkos svim problemima, trude se i rade koliko je u njihovoj moći i znam da će se boriti i sutra u Lučanima.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Mačve igra se u subotu 17.oktobra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Mačva