Beogradski Rad u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Novi šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Milan Milanović ističe da je sedam dana malo da bi pričao koliko se ekipa približila željenoj igri, ali da su igrači na treninzima pokazali želju i profesionalnost:

’’Mnogo je nepoznanica za sada, što se tiče naše ekipe, nisam siguran šta možemo. Igrači su svakako pokazali želju i profesionalnost. Sedam dana je malo da bilo šta kažem koliko smo se približili onome kako ja mislim da treba da treba da igra Rad. Sa druge strane, imamo nekoliko iskusnih igrača koji svojim znanjem, kvalitetom i iskustvom mogu da doprinesu dobrom rezultatu, čak i protiv Vojvodine u Novom Sadu. Što se tiče kadrovske situacije, osim Blažića koji će od subote početi sa treninzima, kao i Stojisavljevića koji nema pravo nastupa, svi ostali su zdravi i na raspolaganju za predstojeći meč.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Rada igra se u petak 16.oktobra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Rad