Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos 163. večitog derbija Partizan – Crvena zvezda koji je na programu u nedelju. Događanja na preostalim mečevima možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (16.oktobar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

U petak ćete putem multiprenosa biti u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 18:00 časova. Na programu su mečevi Čukarički – Proleter, Radnik – OFK Bačka, TSC – Novi Pazar (noseća utakmica) i Vojvodina – Rad. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (17.oktobar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Javor Matis – Metalac, Mladost – Mačva, Napredak – Radnički Niš (noseća utakmica) i Voždovac – Spartak ŽK. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

NAPOMENA: Meč Inđija – Zlatibor koji počinje sat vremena ranije neće biti prenošen iz tehničkih razloga.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA (18.oktobar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije biće ujedno i 163. večiti derbi srpskog fudbala. Ekipa Partizana će na svom stadionu dočekati aktuelnog šampiona i lidera šampionata, ekipu Crvene zvezde. Kao i u svim prethodnim mečevima ovih rivala favorita nema, a ni trenutna forma nije faktor koji odlučuje pobednika, pa treba očekivati veliku borbu u kojoj će presudan faktor biti veća želja, nadahnuće nekog od pojedinaca ili manji broj grešaka. Ono što će svakako biti drugačije jesu potpuno prazne tribine. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz jedan remi i dva poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili maksimalan učinak, sa deset ostvarenih pobeda, pa sa 30 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 17:00 časova.