Ekipu Inđije će u nastavku sezone sa klupe predvoditi novi šef stručnog štaba Dejan Čelar. On je na toj funkciji zamenio dosadašnjeg prvog trenera Bratislava Živkovića.

Nakon nedavnog odlaska Bratislava Živkovića sa mesta šefa stručnog štaba Inđije uprava ovog superligaša brzo je pronašla adekvatno rešenje. Ekipu će u narednom periodu predvoditi Dejan Čelar koji će imati dve nedelje reprezentativne pauze da pokuša da nametne svoj način rada i pripremi igrače za sva iskušenja koja slede u nastavku prvenstva.

Novi šef struke zeleno-belih ističe da je dobro upoznat sa kvalitetom ekipe, kao i da je zadovoljan sa atmosferom u klubu i uslovima za rad:

’’Veliko mi je zadovoljstvo što sam započeo svoj rad ovde. Moja trenerska karijera započela je 2010.godine u B timu Rada, gde sam bio asistent, nakon čega sam bio pomoćnik u nekoliko superligaških klubova. Bio sam i direktor škole i trener mlađih kategorija u Voždovcu, radio sam neko vreme i kao skaut obilazeći razne fudbalske centre po Evropi. Od 2018.godine radio sam kao šef stručnog štaba u Bačkoj, a potom u Radničkom iz Pirota. Biće ovo moj drugi superligaški klub na ovoj funkciji. Dobro sam upoznat sa igračkim kadrom, gledao sam nekoliko utakmica i video sam kvalitetno selektiranu ekipu, pozitivnu energiju i talenat. Dva jako kvalitetna igrača, Radin i Obradović, su juče potpisali za klub, što će doneti dodatni kvalitet i novu energiju. Klub funkcioniše kao jedna porodica, organizovan je, a ja dolazim sa dosta ideja koje ću predočiti ekipi. Sa dosta igrača sam već radio, čuo sam da je ambijent u svlačionici zdrav, što je sigurno zasluga prethodnog šefa stručnog štaba sa kojim sam u nekoliko navrata sarađivao. On je jako posvećen svom poslu i siguran sam da je ostavio dobro utreniranu ekipu i zdravu atmosferu. To je za mene bio jedan od preduslova da preuzmem ekipu, pored ostalih pozitivnih stvari koje sam video. Verujem da će, kako bude odmicala sezona, Inđija ući u sigurnu zonu i osvajati bodove.’’

Ekipa Inđije u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Zlatibora, a meč je zakazan za subotu 17.oktobar, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Inđija