Beogradska Crvena zvezda u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Pomoćnik u stručnom štabu crveno-belih Nebojša Milošević ističe da je prvenstvo u fokusu, da ekipa uspešno savladava sve prepreke i da je cilj da se i u duelu sa Kruševljanima nastavi dominacija:

’’Ako pogledamo činjenice koje su ovog trenutka aktuelne, to je da imamo devet pobeda u prvenstvu iz toliko mečeva, da imamo gol razliku 31:3 i da idemo po zacrtanom planu. U međuvremenu, iza nas je uspešno savladan Ararat, igramo Ligu Evrope i kao klub uspeli smo da četvrtu godinu u nizu, obezbedimo kontinuitet učešća u kontinentalnim takmičenjima, i to nas raduje. Prvi u nizu narednih izazova je Napredak, a prvenstvo nam je u fokusu, jer je upravo ono neophodno da i naredne godine možemo da se takmičimo u Evropi. Nemamo vremena za tapkanje u mestu, a Napredak je protivnik koji zaslužuje respekt. Imaju renome, ali na njihovu žalost, rezultati im nisu u skladu sa kvalitetom tima. Nalaze se u tranzicionom periodu, pojačali su se dolaskom Milunovića, imaju dobrog trenera, ali mi želimo da ostanemo u pobedničkoj seriji. Hoćemo da i u nedelju potvrdimo našu dominantnost. Što se zdravstvenog biltena tiče, svi igrači su zdravi, a posle treninga će se definisati određena kadrovska pitanja. Biće promena u sastavu, jer imamo dosta igrača koji nisu igrali na prethodnom meču, a na osnovu svega zaslužuju minutažu.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Napretka igra se u nedelju 04.oktobra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda