Surdulički Radnik u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Užicu gde će odmeriti snage sa ekipom Zlatibora.

Šef stručnog štaba surduličkog tima Slavoljub Đorđević ističe da veruje u svoje igrače i da smatra da im je nedostajala sreća u pojedinim utakmicama:

’’Teška nas utakmica očekuje u Užicu gde gostujemo ekipi koja je u poslednjih pet kola osvojila šest bodova. Dobar i kvalitetan tim, sa dobrim trenerom koji jako dobro radi i vrlo dobro motiviše svoju ekipu. Imali su nekih problema na početku, ali su ih prevazišli dolaskom nekih novih igrača i sada je to jedan ozbiljan kolektiv. Pokazali su u dosadašnjim utakmicama da igraju čvrsto, da imaju karakter, da igraju agresivno i sigurno će sve uraditi da nas pobede. Utakmicu u prošlom kolu smo odigrali na jednom visokom nivou i očekujem da i na ovoj utakmici potvrdimo sve ovo što radimo na treninzima. Očekujem da momci izađu hrabro, da izađu jako, pokažu karakter i ja se nadam pobedi. Ja i dalje smatram da ova ekipa ima znanje, da je prošao period adaptacije. Svaki dan kroz treninge i razgovore rastu, podiže se samopouzdanje. Momci sa kojima radim do sada samo nisu imali taj faktor sreće i nizom nekih slučajnih okolnosti su došli stvarno nezasluženo u nezgodnu situaciju i ispaštali zbog toga. Verujem u njih, verujem u ono što radimo, verujem da smo na pravom putu i da tamo treba da odemo i odigramo hrabro. Šta god da se desi, fudbal će se igrati i posle toga, ali ja ipak verujem u njih i verujem da možemo da napravimo dobar rezultat.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Radnika igra se u nedelju 04.oktobra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik