Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Trener golmana gostiju Silard Farago istakao je da je stručni štab zadovoljan prikazanom igrom u prethodna dva susreta, kao i da će se u predstojećem meču sudariti dve potpuno različite fudbalske filozofije:

’’Dobili smo poslednje dve utakmice, polako ulazimo u željenu formu, na terenu sve je išlo kako smo i planirali. Za vikend igramo sa Proleterom, oni su naši stari znanci. Odigrali smo sa njima dosta utakmica, kako prvenstvenih, tako i prijateljskih. Znamo ih dobro i očekujemo interesantan susret u nedelju. Ako gledamo samo statistiku i gol razliku oni na devet utakmica imaju 9-7, a mi 21-17. Oni su posle Zvezde i Partizana primili najmanje golova, a mi smo posle Zvezde i Partizana postigli najviše golova u ligi. Oni primaju malo golova, mi ih dajemo mnogo, što nam govori da će se sastati dve ekipe sa dve totalno različite filozofije igre. Njihov tim je dosta dugo zajedno, mislim na okosnicu ekipe, a doveli su i Kneževića i Miloševića, iskusne igrače. Imaju i dosta mladih igrača, tako da ih ovo pravilo sa bonus igračima ne pogađa mnogo. Po meni, u ovoj utakmici će pobediti ekipa koja uspe na nametne svoj stil igre na terenu.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i TSC-a igra se u nedelju 04.oktobra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK TSC