Beogradski Partizan u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da očekuje motivisanog rivala i teško gostovanje, kao i da je nastup Umara Sadika pod znakom pitanja:

’’Čeka nas još jedna utakmica, teško gostovanje u Gornjem Milanovcu. Igrači su spremni, osim Sadika koji ima problema od ranije i koji je još uvek pod znakom pitanja. U redovima domaćina ima dosta naših bivših fudbalera i trenera, prirodno je da budu motivisani i da daju svoj maksimum, ali verujem da ćemo mi biti još motivisaniji. Treneru nikad dosta vremena za rad sa timom, znači nam svaki dan, naročito ovakva pauza koja sledi, ali dosta igrača neće biti tu zbog obaveza prema nacionalnim selekcijama. Što se tiče ekipe Metalca, ne bih voleo nikoga posebno da ističem od njihovih igrača. Gledali smo dosta njihovih utakmica, videćemo šta će biti.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Partizana igra se u subotu 03.oktobra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan