Lazetić: Partizan sa Aleksandrom Stanojevićem je gromada od kluba

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 859

Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćina, Žarko Lazetić, imaće priliku da vodi Milanovčane protiv svog bivšeg kluba. On ističe da mu je žao što će meč biti odigran bez prisustva publike:

’’Partizan sa Aleksandrom Stanojevićem je gromada od kluba, naš najbolji klub, i bilo bi bizarno pretiti im. Očekuje nas jako teška i zahtevna utakmica. Žao mi je što će izostati publika na našem stadionu, koja zna da  ceni fudbalske veličine. U Evropi je dozvoljen ograničen broj gledalaca na utakmicama, pa se nadam da će i naš Savez i Krizni štab imati sluha i omogućiti izvesnom broju navijača da prisustvuje utakmicama. Na kraju, fudbal se igra zbog navijača i ovako se osećamo uskraćeni za poseban doživljaj punih tribina. Činjenica je da su se navijači  uželeli fudbala i igrača, isto kao i fudbaleri publike. Da smo kojim slučajem imali podršku naših navijača možda bi bili još uspešniji.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Partizana igra se u subotu 03.oktobra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Metalac

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte