Ivanjički Javor Matis u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka.

Šef stručnog štaba Ivanjičana, Igor Bondžulić, ističe da je u borbi za opstanak svaka utakmica bitna, a da je OFK Bačka protivnik koji se može savladati:

’’Nije nas poremetio rezultat sa poslednje utakmice. Igrali smo dobro i mislim da će upravo ta igra biti podstrek za naredne utakmice, bez obzira na to što nismo zabeležili rezultat koji smo svi očekivali. Očekuju nas utakmica protiv Bačke i nezgodan domaćin. Praktično svaka utakmica u ovoj sezoni je baražna, jer sve ekipe žele da što pre sakupe što veći broj bodova. I sami znamo da 6 ekipa ispada iz lige i da je svaki bod dragocen. Pripremamo se u dobrom raspoloženju i verujemo da protiv ekipe kakva je Bačka možemo zabeležiti pozitivan rezultat, ukoliko pružimo svoj maksimum. Nemamo kadrovskih problema i nadam se da ćemo pružiti maksimum.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između OFK Bačka i Javor Matisa igra se u subotu 03.oktobra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis