Niški Radnički u okviru 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba Nišlija, Radoslav Batak, ističe da njegov tim ima obavezu da se iskupi za ubedljiv poraz od ekipe Voždovca u prethodnom kolu šampionata:

’’Dobro smo radili tokom sedmice, atmosfera u ekipi je veoma dobra i nadamo se najboljem. Neće biti lako, Mladost je iskusna ekipa koja ima svom prepoznatljiv stil i od njega sigurno neće odustati na našem stadionu. Ali, na nama je da se nametnemo, da igramo našu igru i da verujemo u pobedu. Imamo veliku obavezu da se iskupimo za Voždovac i dokažemo i sebi i rukovodstvu kluba i našim navijačima da je to bio samo loš dan. Moramo da igramo svih 90 minuta i više nikada ne sme da nam se desi da padnemo u situaciji kada primimo rani gol.’’

Meč 10.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Mladosti igra se u petak 02.oktobra 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnički Niš