Beogradski Rad u okviru 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Zoran Njeguš ističe da očekuje motivisanog protivnika, ali da se nada pozitivnom rezultatu na kraju ovog duela:

’’Znali smo šta želimo u prethodnoj utakmici. Na našu sreću želje su se ostvarile i tri boda za nas su više od pobede. Trebalo bi da prethodno timsko izdanje bude merilo kome treba uvek da težimo. Ne sme biti opuštanja, da bi potvrdili pobedu nad Ivanjičanima moramo se krajnje profesionalno odnositi prema nametnutim obavezama. Surduličani su izgubili zadnje dve utakmice i sa novim trenerom pokušaće da prekinu neugodnu seriju. Imaju par dobrih pojedinaca i kompaktni su kao kolektiv. Više su u krizi rezultata nego same igre. Biće pod psihološkim pritiskom, i nema sumnje da će ući agresivno i napasti nas od prvog minuta. Imaćemo odgovor na njihovu agresiju i vrebati prilike iz kontri i polukontri. Uz korektno i fer suđenje možemo se nadati povoljnom rezultatu.’’

Meč 9.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Rada igra se u subotu 26.septembra 2020.godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Rad